Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Spremljanje parametrov kakovosti v govejih mišicah longissimus lumborum in triceps brachii med zorenjem : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Sadar, Jure
(
Avtor
),
ID
Demšar, Lea
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Golob, Terezija
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(707,33 KB)
MD5: 0F8C0B913EA5D1BDB1BCFA7CCF65E408
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
meso
,
goveje meso
,
m. longissimus lumborum
,
m. triceps brachii
,
zorenje mesa
,
aminokisline
,
HPLC
,
rezna trdnost
,
senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[BF, Oddelek za živilstvo], [J. Sadar]
Leto izida:
2006
Št. strani:
X, 57 f.
PID:
20.500.12556/RUL-119028
UDK:
637.517.2:547.46
URN:
pdf
COBISS.SI-ID:
3190136
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
906
Število prenosov:
123
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Evaluation of quality paramethers during ageing of beef longissimus lumborum and triceps brachii muscles
Ključne besede:
meat
,
beef
,
m. Longissimus lumborum
,
m. Triceps brachii
,
ageing of meat
,
amino acids
,
HPLC
,
Warner Bratzler share force
,
sensory properties
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj