izpis_h1_title_alt

Uporaba emulgatorjev na osnovi monogliceridov v pekarstvu : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Fajs, Matejka (Avtor), ID Plestenjak, Andrej (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Simčič, Marjan (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,67 MB)
MD5: E75CB1339A57174198616D1B613926F0

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:pekovski izdelki, kruh, pšenični kruh, aditivi, pekovski aditivi, emulgatorji, monogliceridi, E471, staranje kruha, specifični volumen kruha
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[BF, Oddelek za živilstvo], [M. Fajs]
Leto izida:2006
Št. strani:XI, 51 f.
PID:20.500.12556/RUL-119024 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:664.661.002.3:544
COBISS.SI-ID:3216248 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:1317
Število prenosov:111
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Use of emulsifier monoglycerides in breadmaking : graduation thesis, university studies
Ključne besede:bakery products, bread, wheat bread, additives, bakery additives, emulsifiers, monoglycerides, E471, bread staling, specific volume of bread

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj