izpis_h1_title_alt

Vpliv rezanja in kontrolirane atmosfere na vsebnost vitamina C v zelju : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Rener, Marjan (Avtor), ID Cigić, Blaž (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Plestenjak, Andrej (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (824,93 KB)
MD5: E3FD1DED326D9A6FED2B0B67E75DD707

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:skladiščenje zelenjave, zelje, narezano zelje, kontrolirana atmosfera, vitamin C, askorbinska kislina, dehidroaskorbinska kislina, dihanje
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[BF, Oddelek za živilstvo], [M. Rener]
Leto izida:2006
Št. strani:XII, 73 f.
PID:20.500.12556/RUL-119010 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:664.8.035:635.34:577.16
COBISS.SI-ID:3244920 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:1243
Število prenosov:111
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Influence of cutting and controlled atmosphere on vitamin C content in cabbage : graduation thesis, university studies
Ključne besede:storage of vegetables, cabbage, shredded cabbage, conttrolled atmosphere, vitamin C, ascorbic acid, dehydroascorbic acid, respiration

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj