Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv kvasovk na sestavo sekundarnih metabolitov v rženih kisanih testih : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Križman, Katja
(
Avtor
),
ID
Plestenjak, Andrej
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Jamnik, Polona
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(678,10 KB)
MD5: C811B2FAB119D5C33EA3D82F3BCA5267
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
pekarstvo
,
kisla testa
,
ržena kisla testa
,
rženi kisli kruh
,
fermentacija testa
,
mlečnokislinske bakterije
,
kvasovke
,
hlapne spojine
,
sekundarni metaboliti
,
diacetil
,
aroma kruha
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[K. Križman]
Leto izida:
2012
Št. strani:
IX, 67 f.
PID:
20.500.12556/RUL-118997
UDK:
664.65+664.662:604.4
COBISS.SI-ID:
4102008
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
985
Število prenosov:
128
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Influence of yeasts on composition of secondary metabolites in rye sourdoughs : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
breadmaking
,
sourdoughs
,
rye sourdough breads
,
dough fermentation
,
lactic acid bacteria
,
yeasts
,
volatile compounds
,
secondary metabolites
,
diacetyl
,
bread aroma
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj