izpis_h1_title_alt

Vpliv kvasovk na sestavo sekundarnih metabolitov v rženih kisanih testih : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Križman, Katja (Avtor), ID Plestenjak, Andrej (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Jamnik, Polona (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (678,10 KB)
MD5: C811B2FAB119D5C33EA3D82F3BCA5267

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:pekarstvo, kisla testa, ržena kisla testa, rženi kisli kruh, fermentacija testa, mlečnokislinske bakterije, kvasovke, hlapne spojine, sekundarni metaboliti, diacetil, aroma kruha
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[K. Križman]
Leto izida:2012
Št. strani:IX, 67 f.
PID:20.500.12556/RUL-118997 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:664.65+664.662:604.4
COBISS.SI-ID:4102008 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:985
Število prenosov:128
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Influence of yeasts on composition of secondary metabolites in rye sourdoughs : graduation thesis, university studies
Ključne besede:breadmaking, sourdoughs, rye sourdough breads, dough fermentation, lactic acid bacteria, yeasts, volatile compounds, secondary metabolites, diacetyl, bread aroma

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj