izpis_h1_title_alt

Vsebnost prehranske vlaknine v živilih rastlinskega izvora : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Smolič, Tina (Avtor), ID Bertoncelj, Jasna (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Vidrih, Rajko (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (552,46 KB)
MD5: 1C44149B86CBC086965A4F9FB7D6313B

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:živila rastlinskega izvora, zelenjava, kruh, sadje, prehranska vlaknina, topna prehranska vlaknina, netopna prehranska vlaknina, določanje vsebnosti prehranske vlaknine, energijska vrednost prehranske vlaknine, analizne metode
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[T. Smolič]
Leto izida:2013
Št. strani:IX, 57 f.
PID:20.500.12556/RUL-118969 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:641.1+613.26:543.635.2
COBISS.SI-ID:4212088 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:1323
Število prenosov:123
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Dietary fibre content in foods of plant origin : graduation thesis, university studies
Ključne besede:foods of plant origin, vegetables, bread, fruits, dietary fibre, soluble dietary fibre, insoluble dietary fibre, determination of dietary fibre content, energy value of dietary fibre, analytical methods

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj