Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv različnih klonov in maceracije na nekatere kemijske parametre belih vin sauvignon : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Veble, Vid
(
Avtor
),
ID
Wondra, Mojmir
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Kač, Milica
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,37 MB)
MD5: 9AD47B197C66B90020657B0BB5D12B04
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
vino
,
bela vina
,
sauvignon
,
kloni
,
kakovost vina
,
maceracija
,
fizikalnokemijske lastnosti
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[V. Veble]
Leto izida:
2013
Št. strani:
XI, 54 f.
PID:
20.500.12556/RUL-118966
UDK:
663.221:663.251/.253:543.2/.9
COBISS.SI-ID:
4236152
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
1156
Število prenosov:
104
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Impact of different clones and maceration on selected chemical parameters of Sauvignon blanc wines : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
wines
,
white wines
,
Sauvignon blanc
,
clones
,
wine quality
,
maceration
,
physicochemical properties
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj