izpis_h1_title_alt

Vpliv različnih klonov in maceracije na nekatere kemijske parametre belih vin sauvignon : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Veble, Vid (Avtor), ID Wondra, Mojmir (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Kač, Milica (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,37 MB)
MD5: 9AD47B197C66B90020657B0BB5D12B04

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, bela vina, sauvignon, kloni, kakovost vina, maceracija, fizikalnokemijske lastnosti
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[V. Veble]
Leto izida:2013
Št. strani:XI, 54 f.
PID:20.500.12556/RUL-118966 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.221:663.251/.253:543.2/.9
COBISS.SI-ID:4236152 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:833
Število prenosov:83
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Impact of different clones and maceration on selected chemical parameters of Sauvignon blanc wines : graduation thesis, university studies
Ključne besede:wines, white wines, Sauvignon blanc, clones, wine quality, maceration, physicochemical properties

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj