Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vsebnost policikličnih aromatskih ogljikovodikov v suhem sadju in začimbah : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Živković, Andrej
(
Avtor
),
ID
Požrl, Tomaž
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Polak, Tomaž
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,22 MB)
MD5: 3ACC7ED9770C6A93A418E51190B02EE9
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
živila
,
suho sadje
,
suha jabolka
,
začimbe
,
lovor
,
majaron
,
sušenje živil
,
prekajevanje živil
,
toksične snovi
,
policiklični aromatski ogljikovodiki
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[A. Živković]
Leto izida:
2016
Št. strani:
X, 49 f., [2] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-118893
UDK:
641.1:615.9:664.854+664.5
COBISS.SI-ID:
4688760
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
2025
Število prenosov:
190
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Amount of polycyclic aromatic hydrocarbons in dried fruits and spices : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
food
,
dried fruits
,
dried apples
,
spices
,
bay leaf
,
majoram
,
drying of food
,
smoking of food
,
toxins
,
polycyclic aromatic hydrocarbons
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj