izpis_h1_title_alt

Protimikrobna učinkovitost rastlinskih izvlečkov in vitro in v izbranih živilih : doktorska disertacija
ID Piskernik, Saša (Avtor), ID Smole Možina, Sonja (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (2,78 MB)
MD5: 7E6E3DA2B70CE30BC75C2C57F2F292F9

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:protimikrobne snovi, rastlinski izvlečki, izvleček rožmarina, protimikrobna učinkovitost, minimalna inhibitorna koncentracija, inhibicija rasti, grampozitivne bakterije, gramnegativne bakterije, patogene bakterije, kvarljivci, in vitro, piščančji mesni sok, piščančje meso, živila, jabolčni sok
Vrsta gradiva:Doktorsko delo/naloga
Tipologija:2.08 - Doktorska disertacija
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[S. Piskernik]
Leto izida:2016
Št. strani:IX, 70, [15] f.
PID:20.500.12556/RUL-118848 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:579.67
URN:URN:NBN:SI:doc-IMMP31DL
COBISS.SI-ID:4633464 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:1226
Število prenosov:175
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Antimicrobial efficiency of plant extracts in vitro and in selected foods
Ključne besede:antimicrobials, plant extracts, rosemary extract, antimicrobial activity, minimal inhibitory concentration, growth inhibition, Gram-positive bacteria, Gram-negative bacteria, pathogens, spoilage bacteria, in vitro, chichen meat juice, chicken meat, foods, apple juice

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj