Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Protimikrobna učinkovitost rastlinskih izvlečkov in vitro in v izbranih živilih : doktorska disertacija
ID
Piskernik, Saša
(
Avtor
),
ID
Smole Možina, Sonja
(
Mentor
)
Več o mentorju...
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(2,78 MB)
MD5: 7E6E3DA2B70CE30BC75C2C57F2F292F9
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
protimikrobne snovi
,
rastlinski izvlečki
,
izvleček rožmarina
,
protimikrobna učinkovitost
,
minimalna inhibitorna koncentracija
,
inhibicija rasti
,
grampozitivne bakterije
,
gramnegativne bakterije
,
patogene bakterije
,
kvarljivci
,
in vitro
,
piščančji mesni sok
,
piščančje meso
,
živila
,
jabolčni sok
Vrsta gradiva:
Doktorsko delo/naloga
Tipologija:
2.08 - Doktorska disertacija
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[S. Piskernik]
Leto izida:
2016
Št. strani:
IX, 70, [15] f.
PID:
20.500.12556/RUL-118848
UDK:
579.67
URN:
URN:NBN:SI:doc-IMMP31DL
COBISS.SI-ID:
4633464
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
1226
Število prenosov:
175
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Antimicrobial efficiency of plant extracts in vitro and in selected foods
Ključne besede:
antimicrobials
,
plant extracts
,
rosemary extract
,
antimicrobial activity
,
minimal inhibitory concentration
,
growth inhibition
,
Gram-positive bacteria
,
Gram-negative bacteria
,
pathogens
,
spoilage bacteria
,
in vitro
,
chichen meat juice
,
chicken meat
,
foods
,
apple juice
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj