izpis_h1_title_alt

Vpliv dodatka biološko aktivnih učinkovin ekstraktov brina, bora in rožmarina na preprečevanje tvorbe HCA : magistrsko delo
ID Knez Knafelj, Andreja (Avtor), ID Demšar, Lea (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Polak, Tomaž (Komentor), ID Cigić, Blaž (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (784,39 KB)
MD5: 67DF1653861BE7910640FCD5A98EFBF3

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:piščančje meso, piščančji sekljanci, toplotna obdelava, biološko aktivne učinkovine, antioksidanti, rastlinski ekstrakti, ekstrakt rožmarina, ekstrakt skorje bora, ekstrakt brina, heterociklični aromatski amini, karcinogene spojine, mutagene spojine, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[A. Knez Knafelj]
Leto izida:2013
Št. strani:X, 60 f.
PID:20.500.12556/RUL-118755 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.514.5:641.526:547.554:577.1
COBISS.SI-ID:4304248 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:31.08.2020
Število ogledov:1235
Število prenosov:102
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The effect of adding biologically active extract of juniper, pine bark and rosemary plant on the prevention of HCA formation : M. Sc. Thesis
Ključne besede:chicken meat, chicken trimmings, thermal treatment, biologically active compounds, antioxidants, plant extracts, rosemary plant extracts, pine bark extracts, extract of juniper, heterocyclic aromatic amines, carcinogens, mutagens, sensory analysis

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj