Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Karakterizacija slovenskega matičnega mlečka : magistrsko delo
ID
Štaudohar, Tjaša
(
Avtor
),
ID
Bertoncelj, Jasna
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Polak, Tomaž
(
Komentor
),
ID
Vidrih, Rajko
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,02 MB)
MD5: 63A8EFE8D75C29533223C7A54B6A6560
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
matični mleček
,
karakterizacija
,
geografsko poreklo
,
kemijska sestava
,
10-HDA
,
HPLC
,
kontrola kakovosti
,
standardna sestava
,
pristnost matičnega mlečka
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[T. Štaudohar]
Leto izida:
2014
Št. strani:
X, 64 f., [3] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-118747
UDK:
638.17:543.2/.9:641.1
COBISS.SI-ID:
4482936
Datum objave v RUL:
31.08.2020
Število ogledov:
1688
Število prenosov:
120
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Characterization of Slovenian royal jelly : M. Sc. Thesis
Ključne besede:
royal jelly
,
characterization
,
geographic origin
,
chemical composition
,
10-HDA
,
HPLC
,
quality control
,
standard composition
,
royal jelly authenticity
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj