izpis_h1_title_alt

Karakterizacija slovenskega matičnega mlečka : magistrsko delo
ID Štaudohar, Tjaša (Avtor), ID Bertoncelj, Jasna (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Polak, Tomaž (Komentor), ID Vidrih, Rajko (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,02 MB)
MD5: 63A8EFE8D75C29533223C7A54B6A6560

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:matični mleček, karakterizacija, geografsko poreklo, kemijska sestava, 10-HDA, HPLC, kontrola kakovosti, standardna sestava, pristnost matičnega mlečka
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[T. Štaudohar]
Leto izida:2014
Št. strani:X, 64 f., [3] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-118747 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:638.17:543.2/.9:641.1
COBISS.SI-ID:4482936 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:31.08.2020
Število ogledov:1693
Število prenosov:120
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Characterization of Slovenian royal jelly : M. Sc. Thesis
Ključne besede:royal jelly, characterization, geographic origin, chemical composition, 10-HDA, HPLC, quality control, standard composition, royal jelly authenticity

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj