izpis_h1_title_alt

Vsebnost antocianov in drugih fenolnih snovi v poganjkih špargljev (Asparagus officinalis L.) različnih sort : magistrsko delo
ID Horvat, Jasmina (Avtor), ID Jakše, Marijana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Veberič, Robert (Komentor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (5,06 MB)
MD5: 63D2C48BAA356F4FA1D9AC73ECC617A9

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vrtnarstvo, špargelj, beluš, asparagus, sorte, fenoli, flavonoli, flavoni, organske kisline, sladkorji
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[J. Horvat]
Leto izida:2014
Št. strani:XI, 50 f., [5] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-115449 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:635.31:631.526.32:547.6:547.9(043.2)
COBISS.SI-ID:8078457 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:26.04.2020
Število ogledov:1673
Število prenosov:168
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The content of anthocyans and other phenolic substances in asparagus (Asparagus officinalis L.) spears of different varieties
Ključne besede:asparagus, varieties, phenols, anthocyans, flavonols, flavones, organic acids, sugars

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj