Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vsebnost antocianov in drugih fenolnih snovi v poganjkih špargljev (Asparagus officinalis L.) različnih sort : magistrsko delo
ID
Horvat, Jasmina
(
Avtor
),
ID
Jakše, Marijana
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Veberič, Robert
(
Komentor
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(5,06 MB)
MD5: 63D2C48BAA356F4FA1D9AC73ECC617A9
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
vrtnarstvo
,
špargelj
,
beluš
,
asparagus
,
sorte
,
fenoli
,
flavonoli
,
flavoni
,
organske kisline
,
sladkorji
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[J. Horvat]
Leto izida:
2014
Št. strani:
XI, 50 f., [5] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-115449
UDK:
635.31:631.526.32:547.6:547.9(043.2)
COBISS.SI-ID:
8078457
Datum objave v RUL:
26.04.2020
Število ogledov:
1673
Število prenosov:
168
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
The content of anthocyans and other phenolic substances in asparagus (Asparagus officinalis L.) spears of different varieties
Ključne besede:
asparagus
,
varieties
,
phenols
,
anthocyans
,
flavonols
,
flavones
,
organic acids
,
sugars
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj