Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv pomožnih snovi in procesnih parametrov na reološke lastnosti gela ksantana : enovit magistrski študij farmacija
ID
Turk, Ines
(
Avtor
),
ID
Kerč, Janez
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Homar, Miha
(
Komentor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://www.ffa.uni-lj.si/docs/default-source/knjiznica-doc/magistrske/turk_ines_mag_nal_2016.pdf?sfvrsn=2
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
ksantan
,
reološko vrednotenje
,
suspenzije
,
metode sedimentiranja
,
metode redispergiranja
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
FFA - Fakulteta za farmacijo
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[I. Turk]
Leto izida:
2016
Št. strani:
X, 59 f.
PID:
20.500.12556/RUL-87368
UDK:
532.135:615.011(043.3)
COBISS.SI-ID:
4107889
Datum objave v RUL:
07.12.2016
Število ogledov:
2167
Število prenosov:
294
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
The influence of excipients and process parameters on the rheological properties of the xanthan gel
Ključne besede:
Reologija
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj