Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Dejavniki, ki vplivajo na vključevanje lokalno pridelane hrane v vrtce v Sloveniji : magistrsko delo
ID
Baša, Lidija
(
Avtor
),
ID
Jevšnik Podlesnik, Mojca
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Kavčič, Matic
(
Komentor
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(6,75 MB)
MD5: E754DF78EA108525C77B083AA15A640B
PID:
20.500.12556/rul/54e3553a-ce89-4072-8794-039ffd49cfbb
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
sanitarno inženirstvo
,
lokalno pridelana in predelana hrana
,
dejavniki vpliva na vključevanje hrane
,
vzgojno-izobraževalne institucije
,
vrtci
,
načelo kratkih verig
,
javna naročila
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
ZF - Zdravstvena fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[L. Baša]
Leto izida:
2016
Št. strani:
125 f., [88] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-84061
UDK:
614
COBISS.SI-ID:
5054315
Datum objave v RUL:
07.07.2016
Število ogledov:
3168
Število prenosov:
1146
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Factors that impact the integration of [!] locally produced food into kindergartens in Slovenia
Ključne besede:
sanitary engineering
,
locally grown and produced food
,
factors influencing integration of food
,
educational institutions
,
kindergarten
,
short supply
,
public procurement
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj