izpis_h1_title_alt

Dejavniki, ki vplivajo na vključevanje lokalno pridelane hrane v vrtce v Sloveniji : magistrsko delo
ID Baša, Lidija (Avtor), ID Jevšnik, Mojca (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Kavčič, Matic (Komentor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (6,75 MB)
MD5: E754DF78EA108525C77B083AA15A640B
PID: 20.500.12556/rul/54e3553a-ce89-4072-8794-039ffd49cfbb

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:sanitarno inženirstvo, lokalno pridelana in predelana hrana, dejavniki vpliva na vključevanje hrane, vzgojno-izobraževalne institucije, vrtci, načelo kratkih verig, javna naročila
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:ZF - Zdravstvena fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[L. Baša]
Leto izida:2016
Št. strani:125 f., [88] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-84061 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:614
COBISS.SI-ID:5054315 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:07.07.2016
Število ogledov:2605
Število prenosov:1107
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Factors that impact the integration of [!] locally produced food into kindergartens in Slovenia
Ključne besede:sanitary engineering, locally grown and produced food, factors influencing integration of food, educational institutions, kindergarten, short supply, public procurement

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj