izpis_h1_title_alt

The effect of olive by products and their extracts on antioxidative status of laying hens and oxidative stability of eggs enriched with N-3 fatty acids
ID Salobir, Janez (Avtor), ID Levart, Alenka (Avtor), ID Rezar, Vida (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dx.doi.org/10.18047/poljo.21.1.sup.51 Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.08 - Objavljeni znanstveni prispevek na konferenci
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2015
Št. strani:Str. 216-219
PID:20.500.12556/RUL-83362 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:636.5.084/.087
ISSN pri članku:1330-7142
DOI:10.18047/poljo.21.1.sup.51 Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:3621512 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:18.08.2016
Število ogledov:1971
Število prenosov:288
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Poljoprivreda
Skrajšan naslov:Poljoprivreda
Založnik:Poljoprivredni institut, Poljoprivredni fakultet
ISSN:1330-7142
COBISS.SI-ID:59477504 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:perutnina, kokoši, nesnice, prehrana živali, oljke, stranski proizvodi, listi, pulpa, jajca, oksidacijska stabilnost

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj