Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
The effect of olive by products and their extracts on antioxidative status of laying hens and oxidative stability of eggs enriched with N-3 fatty acids
ID
Salobir, Janez
(
Avtor
),
ID
Levart, Alenka
(
Avtor
),
ID
Rezar, Vida
(
Avtor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://dx.doi.org/10.18047/poljo.21.1.sup.51
Galerija slik
Jezik:
Angleški jezik
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.08 - Objavljeni znanstveni prispevek na konferenci
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:
2015
Št. strani:
Str. 216-219
PID:
20.500.12556/RUL-83362
UDK:
636.5.084/.087
ISSN pri članku:
1330-7142
DOI:
10.18047/poljo.21.1.sup.51
COBISS.SI-ID:
3621512
Datum objave v RUL:
18.08.2016
Število ogledov:
1975
Število prenosov:
288
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Gradivo je del revije
Naslov:
Poljoprivreda
Skrajšan naslov:
Poljoprivreda
Založnik:
Poljoprivredni institut, Poljoprivredni fakultet
ISSN:
1330-7142
COBISS.SI-ID:
59477504
Sekundarni jezik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
perutnina
,
kokoši
,
nesnice
,
prehrana živali
,
oljke
,
stranski proizvodi
,
listi
,
pulpa
,
jajca
,
oksidacijska stabilnost
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj