Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv različnih tehnoloških postopkov na kakovost vina malvazija
ID
Wondra, Mojmir
(
Avtor
),
ID
Kavčič, Kristina
(
Avtor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:doc-AUO4FRGX
Galerija slik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
wines
,
cv. Malvasia
,
winemaking
,
classical method
,
maceration
,
ageing wine on lees
,
sur lie
,
chemical composition
,
physico-chemical properties
,
sensory quality
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Založnik:
Biotehniška fakulteta
Leto izida:
2013
Št. strani:
Str. 125-135
Številčenje:
Letn. 101, št. 1
PID:
20.500.12556/RUL-77356
UDK:
663.251/.253:543.61
ISSN pri članku:
1581-9175
COBISS.SI-ID:
4235640
Datum objave v RUL:
30.12.2015
Število ogledov:
3119
Število prenosov:
390
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Gradivo je del revije
Naslov:
Acta agriculturae Slovenica
Skrajšan naslov:
Acta agric. Slov.
Založnik:
Biotehniška fakulteta
ISSN:
1581-9175
COBISS.SI-ID:
213840640
Sekundarni jezik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
vino
,
Malvazija
,
tehnološki postopki
,
klasična pridelava
,
maceracija drozge
,
zorenje vina na drožeh
,
sur lie
,
kemijska sestava
,
kemijske lastnosti
,
senzorična kakovost
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj