izpis_h1_title_alt

Vpliv različnih tehnoloških postopkov na kakovost vina malvazija
ID Wondra, Mojmir (Avtor), ID Kavčič, Kristina (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:doc-AUO4FRGX Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:wines, cv. Malvasia, winemaking, classical method, maceration, ageing wine on lees, sur lie, chemical composition, physico-chemical properties, sensory quality
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Založnik:Biotehniška fakulteta
Leto izida:2013
Št. strani:Str. 125-135
Številčenje:Letn. 101, št. 1
PID:20.500.12556/RUL-77356 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.251/.253:543.61
ISSN pri članku:1581-9175
COBISS.SI-ID:4235640 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:30.12.2015
Število ogledov:3123
Število prenosov:390
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Acta agriculturae Slovenica
Skrajšan naslov:Acta agric. Slov.
Založnik:Biotehniška fakulteta
ISSN:1581-9175
COBISS.SI-ID:213840640 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, Malvazija, tehnološki postopki, klasična pridelava, maceracija drozge, zorenje vina na drožeh, sur lie, kemijska sestava, kemijske lastnosti, senzorična kakovost

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj