izpis_h1_title_alt

Metode za ugotavljanje pristnosti ekološko pridelanih živil : doktorska disertacija
ID Knap, Manca (Avtor), ID Vidrih, Rajko (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Ogrinc, Nives (Komentor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (2,96 MB)
MD5: 4C139842C26A656B0134E938A1EB5D8D
PID: 20.500.12556/rul/4e6c7b5b-7fb9-41b8-898a-f91b407112ba

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:sadje, zelenjava, zelišča, ekološka pridelava, konvencionalna pridelava, pristnost živil, antioksidativna učinkovitost, skupni fenoli, izotopsko razmerje, disertacije
Vrsta gradiva:Doktorska disertacija
Tipologija:2.08 - Doktorska disertacija
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Založnik:[M. Knap]
Leto izida:2014
Št. strani:XV, 142, [11] f.
PID:20.500.12556/RUL-76708 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:641.1:631.147:543.61:544.02(043.3)=163.6
COBISS.SI-ID:816503 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:30.12.2015
Število ogledov:3121
Število prenosov:387
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Methods for the detection of authenticity of organic foods : doctoral dissertation
Ključne besede:fruits, vegetables, herbs, organic farming, conventional farming, food authenticity, antioxidant activity, total phenols, isotop ratio, IRMS, XRF

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj