izpis_h1_title_alt

Vsebnost esencialnih maščobnih kislin v zelju (Brassica oleracea L.)
ID Žnidarčič, Dragan (Avtor), ID Vidrih, Rajko (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://aas.bf.uni-lj.si/julij2009/10znidarcic.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:zelje, Brassica oleraceae, sveže zelje, nasičene maščobne kisline, nenasičene maščobne kisline
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2009
Št. strani:Str. 225-230
Številčenje:Let. 93, Št. 2
PID:20.500.12556/RUL-763 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:635.34:543.635.3
ISSN pri članku:1581-9175
COBISS.SI-ID:6063225 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2515
Število prenosov:388
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Acta agriculturae Slovenica
Skrajšan naslov:Acta agric. Slov.
Založnik:Biotehniška fakulteta
ISSN:1581-9175
COBISS.SI-ID:213840640 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:eng, cabbage, Brassica oleraceae, fresh cabbage, saturated fatty acids, unsaturated fatty acids

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj