Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Osnovni principi identifikacije plesni, kvasovk in bakterij v živilih : skripta in delovni zvezek za laboratorijske vaje pri predmetu Živilska mikrobiologija
ID
Jeršek, Barbara
(
Avtor
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(2,73 MB)
MD5: 0C3B8B0BED071A051941F31CDB74D3F5
PID:
20.500.12556/rul/541c9f5d-666d-4457-b069-e0867110aae5
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
plesni
,
kvasovke
,
bakterije
,
identifikacija
,
elektronske knjige
Vrsta gradiva:
Delovni zvezek za višje in visoke šole
Tipologija:
2.05 - Drugo učno gradivo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
Leto izida:
2014
PID:
20.500.12556/RUL-74312
UDK:
579.67(075.8)(076.5)(0.034.2)
ISBN:
978-961-6333-68-9
URN:
URN:NBN:SI:doc-ZX8NAXDR
COBISS.SI-ID:
276772864
Datum objave v RUL:
21.12.2015
Število ogledov:
4850
Število prenosov:
470
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj