izpis_h1_title_alt

EPR studies of alternative cooked cured meat pigment (CCMP)
ID Stevanović, Marjeta (Avtor), ID Šentjurc, Marjeta (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:doc-O0U4LXMM Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:pigments, CCPM, cooked cured meat pigment, EPR spectroscopy, electronic paramagnetic resonance
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Založnik:Slovensko kemijsko društvo
Leto izida:2000
Št. strani:Str. 47-53
Številčenje:Vol. 47, no. 1
PID:20.500.12556/RUL-63833 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:543.429.22:547.97
ISSN pri članku:1318-0207
COBISS.SI-ID:2311544 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:1854
Število prenosov:319
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Acta chimica slovenica
Skrajšan naslov:Acta chim. slov.
Založnik:Slovensko kemijsko društvo, =Slovenian Chemical Society
ISSN:1318-0207
COBISS.SI-ID:14086149 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Neznan jezik
Naslov:Raziskave alternativnega pigmenta kuhanega razsoljenega mesa (CCMP) z metodo EPR
Ključne besede:pigmenti, barvila v mesu, EPR spektroskopija, elektronska paramagnetna resonanca

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj