Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Sensory acceptability of chocolate with inulin
ID
Golob, Terezija
(
Avtor
),
ID
Mičović, Elizabeta
(
Avtor
),
ID
Bertoncelj, Jasna
(
Avtor
),
ID
Korošec, Mojca
(
Avtor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:doc-XPV7K7VS
Galerija slik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
čokolada
,
inulin
,
nadomestki sladkorja
,
organoleptična analiza
,
organoleptične lastnosti
,
senzorična analiza
,
chocolate
,
inulin
,
sensory analysis
,
sensory tests
,
organoleptic analysis
,
organoleptic properties
,
consumer behaviour
,
sweetness
,
solubility
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Založnik:
Biotehniška fakulteta
Leto izida:
2004
Št. strani:
Str. 221-231
Številčenje:
Vol. 83, no. 2
PID:
20.500.12556/RUL-61671
UDK:
663.91.002/.3:543.9
ISSN pri članku:
1581-9175
COBISS.SI-ID:
4165241
Datum objave v RUL:
10.07.2015
Število ogledov:
2099
Število prenosov:
302
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Gradivo je del revije
Naslov:
Acta agriculturae Slovenica
Skrajšan naslov:
Acta agric. Slov.
Založnik:
Biotehniška fakulteta
ISSN:
1581-9175
COBISS.SI-ID:
213840640
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Senzorična sprejemljivost čokolade z inulinom
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj