Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Genetske in biotehnološke osnove kakovosti škroba v rastlinskih pridelkih in živilih
ID
Škrabanja, Vida
(
Avtor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:doc-LJXXBKV1
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
škrob
,
amiloza
,
amilopektin
,
encimi
,
geni
,
biotehnologija
,
kakovost
,
rezistentni škrob
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.02 - Pregledni znanstveni članek
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Založnik:
Biotehniška fakulteta
Leto izida:
2005
Št. strani:
Str. 419-427
Številčenje:
Let. 85, Št. 2
PID:
20.500.12556/RUL-60608
UDK:
664
ISSN pri članku:
1581-9175
COBISS.SI-ID:
4493433
Datum objave v RUL:
10.07.2015
Število ogledov:
1308
Število prenosov:
218
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Gradivo je del revije
Naslov:
Acta agriculturae Slovenica
Skrajšan naslov:
Acta agric. Slov.
Založnik:
Biotehniška fakulteta
ISSN:
1581-9175
COBISS.SI-ID:
213840640
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Genetic and biotechnological approach to starch quality in plant products and foods
Ključne besede:
starch
,
quality
,
quantitative annalysis
,
amylose
,
amylopectin
,
enzymes
,
genes
,
resistant starch
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj