izpis_h1_title_alt

Changes in aromatic profile of fresh and dried fig - the role of pre-treatments in drying process
ID Mujić, Ibrahim (Avtor), ID Bavcon Kralj, Mojca (Avtor), ID Jokić, Stela (Avtor), ID Jarni, Kristjan (Avtor), ID Jug, Tjaša (Avtor), ID Prgomet, Željko (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dx.doi.org/10.1111/j.1365-2621.2012.03099.x Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Znanstveno delo
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2012
Št. strani:Str. 2282-2288
Številčenje:Vol. 47, no. 11
PID:20.500.12556/RUL-38067 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:641.48:664.854
ISSN pri članku:0950-5423
DOI:10.1111/j.1365-2621.2012.03099.x Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:3426982 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:1625
Število prenosov:355
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:International journal of food science & technology
Skrajšan naslov:Int. j. food sci. technol.
Založnik:Wiley-Blackwell
ISSN:0950-5423
COBISS.SI-ID:6454791 Povezava se odpre v novem oknu

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj