izpis_h1_title_alt

Salting of dry-cured meat - a potential cause of contamination with the ochratoxin A-producing species Penicillium nordicum
ID Sonjak, Silva (Avtor), ID Ličen, Mia (Avtor), ID Frisvad, Jens Christian (Avtor), ID Gunde-Cimerman, Nina (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dx.doi.org/10.1016/j.fm.2011.02.007 Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:moulds, sea salt
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2011
Št. strani:Str. 1111-1116
Številčenje:Vol. 28, issue 6
PID:20.500.12556/RUL-37470 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:579
ISSN pri članku:0740-0020
DOI:10.1016/j.fm.2011.02.007 Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:2365263 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:1620
Število prenosov:339
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Food microbiology
Skrajšan naslov:Food microbiol.
Založnik:Elsevier
ISSN:0740-0020
COBISS.SI-ID:6386183 Povezava se odpre v novem oknu

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj