Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Salting of dry-cured meat - a potential cause of contamination with the ochratoxin A-producing species Penicillium nordicum
ID
Sonjak, Silva
(
Avtor
),
ID
Ličen, Mia
(
Avtor
),
ID
Frisvad, Jens Christian
(
Avtor
),
ID
Gunde-Cimerman, Nina
(
Avtor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://dx.doi.org/10.1016/j.fm.2011.02.007
Galerija slik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
moulds
,
sea salt
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:
2011
Št. strani:
Str. 1111-1116
Številčenje:
Vol. 28, issue 6
PID:
20.500.12556/RUL-37470
UDK:
579
ISSN pri članku:
0740-0020
DOI:
10.1016/j.fm.2011.02.007
COBISS.SI-ID:
2365263
Datum objave v RUL:
10.07.2015
Število ogledov:
1622
Število prenosov:
339
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Gradivo je del revije
Naslov:
Food microbiology
Skrajšan naslov:
Food microbiol.
Založnik:
Elsevier
ISSN:
0740-0020
COBISS.SI-ID:
6386183
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj