Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Effects of two probiotic additives containing Bacillus spores on carcass characteristics, blood lipids and cecal volatile fatty acids in meat type chickens
ID
Novak, Rok
(
Avtor
),
ID
Bogovič Matijašić, Bojana
(
Avtor
),
ID
Terčič, Dušan
(
Avtor
),
ID
Červek, Matjaž
(
Avtor
),
ID
Gorjanc, Gregor
(
Avtor
),
ID
Holcman, Antonija
(
Avtor
),
ID
Levart, Alenka
(
Avtor
),
ID
Rogelj, Irena
(
Avtor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/j.1439-0396.2010.01068.x/abstract
Galerija slik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
perutnina
,
pitovni piščanci
,
meso
,
prehrana živali
,
probiotiki
,
Bacillus
,
krvne maščobe
,
prebavila
,
hlapne maščobne kisline
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:
2011
Št. strani:
Str. 424-433
Številčenje:
Vol. 95, no. 4
PID:
20.500.12556/RUL-36530
UDK:
636.5.084/.087
ISSN pri članku:
0931-2439
DOI:
10.1111/j.1439-0396.2010.01068.x
COBISS.SI-ID:
2755464
Datum objave v RUL:
10.07.2015
Število ogledov:
2298
Število prenosov:
411
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Gradivo je del revije
Naslov:
Journal of animal physiology and animal nutrition
Skrajšan naslov:
J. anim. physiol. anim. nutr.
Založnik:
Blackwell
ISSN:
0931-2439
COBISS.SI-ID:
5546503
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj