izpis_h1_title_alt

Impact of shelf life on content of primary and secondary metabolites in apple (Malus domestica Borkh.)
ID Veberič, Robert (Avtor), ID Schmitzer, Valentina (Avtor), ID Mikulič Petkovšek, Maja (Avtor), ID Štampar, Franci (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dx.doi.org/10.1111/j.1750-3841.2010.01823.x/pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:jabolko, čvrstost, barva, organske kisline, fenoli, sladkorji
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2010
Št. strani:Str. S461-468
Številčenje:Vol. 75, no. 9
PID:20.500.12556/RUL-36308 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634
ISSN pri članku:0022-1147
DOI:10.1111/j.1750-3841.2010.01823.x Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:6439545 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:1812
Število prenosov:276
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Journal of food science
Skrajšan naslov:J. food sci.
Založnik:Institute of food technologists
ISSN:0022-1147
COBISS.SI-ID:5266181 Povezava se odpre v novem oknu

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj