izpis_h1_title_alt

Degradation of rutin and polyphenols during the preparation of tartary buckwheat bread
ID Vogrinčič, Maja (Avtor), ID Timoracká, Mária (Avtor), ID Melichacova, Silvia (Avtor), ID Vollmannová, Alena (Avtor), ID Kreft, Ivan (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dx.doi.org/10.1021/jf9045733 Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:antioksidanti, tatarska ajda, pšenica, fagopyrum tataricum, triticum aestivum, bread, rutin, polifenoli, hplc, folin, dpph, tartary buckwheat, wheat, bread, baking rutin, quercetin, antioxidant activity, total polyphenols, dpph, folin, hplc
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2010
Št. strani:Str. 4883-4887
Številčenje:Vol. 58, No. 8
PID:20.500.12556/RUL-36279 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:633
ISSN pri članku:0021-8561
DOI:10.1021/jf9045733 Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:6243961 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:2330
Število prenosov:781
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Journal of agricultural and food chemistry
Skrajšan naslov:J. agric. food chem.
Založnik:American Chemical Society, Books and Journals Division
ISSN:0021-8561
COBISS.SI-ID:6323975 Povezava se odpre v novem oknu

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj