Jezik: | Angleški jezik |
---|
Ključne besede: | antioksidanti, tatarska ajda, pšenica, fagopyrum tataricum, triticum aestivum, bread, rutin, polifenoli, hplc, folin, dpph, tartary buckwheat, wheat, bread, baking rutin, quercetin, antioxidant activity, total polyphenols, dpph, folin, hplc |
---|
Vrsta gradiva: | Delo ni kategorizirano |
---|
Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
---|
Organizacija: | BF - Biotehniška fakulteta
|
---|
Leto izida: | 2010 |
---|
Št. strani: | Str. 4883-4887 |
---|
Številčenje: | Vol. 58, No. 8 |
---|
PID: | 20.500.12556/RUL-36279 |
---|
UDK: | 633 |
---|
ISSN pri članku: | 0021-8561 |
---|
DOI: | 10.1021/jf9045733 |
---|
COBISS.SI-ID: | 6243961 |
---|
Datum objave v RUL: | 10.07.2015 |
---|
Število ogledov: | 2330 |
---|
Število prenosov: | 781 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
Objavi na: | |
---|