Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Izdelava testenin iz mok navadne in tatarske ajde
ID
Vombergar, Blanka
(
Avtor
),
ID
Pem, Nataša
(
Avtor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://aas.bf.uni-lj.si/avgust2007/26vombergar.pdf
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
pasta
,
psyllium
,
common buckwheat
,
tartary buckwheat
,
flours
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:
2007
Št. strani:
Str. 269-277
Številčenje:
Let. 89, Št. 1
PID:
20.500.12556/RUL-17627
UDK:
664
ISSN pri članku:
1581-9175
COBISS.SI-ID:
5232505
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
1609
Število prenosov:
270
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Gradivo je del revije
Naslov:
Acta agriculturae Slovenica
Skrajšan naslov:
Acta agric. Slov.
Založnik:
Biotehniška fakulteta
ISSN:
1581-9175
COBISS.SI-ID:
213840640
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
testenine
,
moka
,
psyllium
,
guar
,
navadna ajda
,
tatarska ajda
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj