Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Analiza možnosti vstopa na slovenski trg s čokolado podjetja Fazer : diplomsko delo
ID
Žlender, Bor
(
Avtor
),
ID
Pfajfar, Gregor
(
Mentor
)
Več o mentorju...
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://www.cek.ef.uni-lj.si/u_diplome/zlender4644.pdf
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
Slovenija
,
živilska industrija
,
podjetje
,
Fazer
,
internacionalizacija
,
okolje
,
trženje
,
poslovno komuniciranje
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
EF - Ekonomska fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[B. Žlender]
Leto izida:
2012
Št. strani:
II, 45, 13 str.
PID:
20.500.12556/RUL-16299
UDK:
339.138
COBISS.SI-ID:
20764646
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
1502
Število prenosov:
240
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Neznan jezik
Ključne besede:
Slovenia
,
food industry
,
enterprises
,
internationalization
,
environment
,
marketing
,
business communication
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj