izpis_h1_title_alt

Analiza možnosti vstopa na slovenski trg s čokolado podjetja Fazer : diplomsko delo
ID Žlender, Bor (Avtor), ID Pfajfar, Gregor (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.cek.ef.uni-lj.si/u_diplome/zlender4644.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:Slovenija, živilska industrija, podjetje, Fazer, internacionalizacija, okolje, trženje, poslovno komuniciranje
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:EF - Ekonomska fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[B. Žlender]
Leto izida:2012
Št. strani:II, 45, 13 str.
PID:20.500.12556/RUL-16299 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:339.138
COBISS.SI-ID:20764646 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1497
Število prenosov:240
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Neznan jezik
Ključne besede:Slovenia, food industry, enterprises, internationalization, environment, marketing, business communication

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj