Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Ohranjanje sortne značilnosti odbranih klonov Sauvignona s tehnologijo zorenja vina na drožeh : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Cvetan, Boštjan
(
Avtor
),
ID
Wondra, Mojmir
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Hribar, Janez
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,40 MB)
MD5: CE6416F5F708E3311EA9F4E963230FD1
PID:
20.500.12556/rul/f35d2b77-ead9-4f20-8770-dfa587dae543
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
vino
,
sauvignon
,
alkoholna fermentacija
,
mošt
,
mlado vino
,
fine droži
,
zorenje vina na drožeh
,
sur lie
,
jabolčno-mlečnokislinska fermentacija
,
senzorična kakovost
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[B. Cvetan]
Leto izida:
2011
Št. strani:
XIII, 74 f., [4] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-1394
UDK:
663.221:663.252.4:543.92
COBISS.SI-ID:
4003448
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
2651
Število prenosov:
439
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Preservation of variety characteristics of selected Sauvignon clones with technology of maturing wine on lees : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
wines
,
Sauvignon
,
alcoholic fermentation
,
musts
,
young wines
,
fine lees
,
ageing wine on lees
,
sur lie
,
malolactic fermentation
,
sensory quality
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj