Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Primerjava parametrov kakovosti pristnega in potvorjenega medu : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Susman, Špela
(
Avtor
),
ID
Golob, Terezija
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Polak, Tomaž
(
Komentor
),
ID
Šegatin, Nataša
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(795,08 KB)
MD5: 37E2755F303C310915EEEEB428655490
PID:
20.500.12556/rul/ab0a237f-20d0-4f34-8e29-f67082b1f97b
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
med
,
potvorjen med
,
glukozni sirup
,
glukozno-fruktozni sirup
,
invertni sirup
,
vsebnost vode
,
električna prevodnost
,
vrednost pH
,
proste kisline
,
skupne kisline
,
laktoni
,
specifični kot zasuka
,
aktivnost diastaze
,
vsebnost hidroksimetilfurfurala
,
HMF
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[Š. Susman]
Leto izida:
2011
Št. strani:
XI, 65 f., [5] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-1365
UDK:
638.162+664.162.7:543.2/.9
COBISS.SI-ID:
3895416
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
2414
Število prenosov:
327
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Comparison of quality parameters to discriminate pure and adulterated honeys : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
honeys
,
adulterated honeys
,
glucose syrups
,
glucose-fructose syrups
,
invert syrups
,
water content
,
electrical conductivity
,
pH value
,
free adids
,
total acids
,
lactones
,
specific rotation
,
diastase number
,
hydroxymethylfurfural content
,
HMF
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj