Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Tehnologija in kakovost suhih domačih klobas na Slovenskem : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Lesar, David
(
Avtor
),
ID
Žlender, Božidar
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Demšar, Lea
(
Komentor
),
ID
Golob, Terezija
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(924,66 KB)
MD5: C886186F41C60FD1EA8B32C5F0D6D973
PID:
20.500.12556/rul/5a5a5a0f-4dab-4b0d-a0dd-68976c8fdce8
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
mesni izdelki
,
suhe klobase
,
Slovenija
,
slovenske pokrajine
,
senzorične lastnosti
,
kemijska sestava
,
sprejemljivost živil
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[D. Lesar]
Leto izida:
2011
Št. strani:
X, 61 f., [9] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-1359
UDK:
637.52(497.4):543.9:543.62
COBISS.SI-ID:
3878008
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
2607
Število prenosov:
376
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Technology and quality of dry sausages in Slovenia : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
meat products
,
dry sausages
,
Slovenia
,
Slovenian regions
,
sensory properties
,
chemical composition
,
palatability
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj