Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv izvlečka rožmarina na toplotno odpornost bakterijskih spor vrste Bacillus cereus in rodu Alicyclobacillus : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Štrlekar, Matija
(
Avtor
),
ID
Smole Možina, Sonja
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Jamnik, Polona
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(678,32 KB)
MD5: 235E1AA3E37C8D96CC94C020806A4054
PID:
20.500.12556/rul/a7fd484c-8aaa-4624-9853-9f29a993eb42
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
mikroorganizmi
,
spore
,
Bacillus cereus
,
Alicyclobacillus spp.
,
protimikrobno delovanje
,
toplotna odpornost spor
,
rožmarin
,
Rosmarinus officinalis L.
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[M. Štrlekar]
Leto izida:
2010
Št. strani:
XI, 58 f.
PID:
20.500.12556/RUL-1341
UDK:
579.852.11:579.26:547.56
COBISS.SI-ID:
3791992
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
2072
Število prenosov:
333
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Influence of rosemary extract on thermal resistance of Bacillus cereus and Alicyclobacillus spp. : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
pathogens
,
Bacillus cereus spores
,
Alicyclobacillus spp. spores
,
rosemary extract
,
rosemary
,
Rosmarinus officinalis L.
,
thermal resistance of spores
,
minimal inhibitory concentration
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj