izpis_h1_title_alt

Vpliv sevov kvasovk vrste Saccharomyces cerevisiae na sestavo in senzorično kakovost vina laški rizling : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Jenko, Mojca (Avtor), ID Košmerl, Tatjana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Golob, Terezija (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,04 MB)
MD5: 5E054387F65B135622A27B7D98A7AAF5
PID: 20.500.12556/rul/12694813-a912-4a2b-8574-332c0a5f3b2b

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, mlado vino, mošt, alkoholna fermentacija, vinske kvasovke, starterske kulture, laški rizling, fizikalnokemijske lastnosti, kemijska sestava, senzorična kakovost
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Jenko]
Leto izida:2009
Št. strani:XI, 79 f.
PID:20.500.12556/RUL-1313 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.221:663.252/.253:582.282.3:544.01:543.61:543.9
COBISS.SI-ID:3670136 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1745
Število prenosov:343
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The influence of Saccharomyces cerevisiae yeast strains on composition and sensory quality of Welsch Riesling : graduation thesis, university studies
Ključne besede:wines, young wines, musts, alcoholic fermentation, yeasts wine, starters, Welsch Riesling, physicochemical properties, chemical composition, sensory quality

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj