Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Prekmurska gibanica in vino : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Rogina, Marjeta
(
Avtor
),
ID
Žlender, Božidar
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Wondra, Mojmir
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(630,25 KB)
MD5: 949594A7E2DAC566F9A5242D65EA8063
PID:
20.500.12556/rul/3e2445aa-0244-4995-9108-2255a3952a0b
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
prekmurska gibanica
,
gastronomija
,
kombiniranje jedi in pijač
,
slovenske nacionalne jedi
,
vino
,
sladki muškat
,
chardonnay
,
traminec
,
sivi pinot
,
laški rizling
,
sauvignon
,
kemijska sestava
,
senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[M. Rogina]
Leto izida:
2009
Št. strani:
X, 77 f.
PID:
20.500.12556/RUL-1302
UDK:
641.85+663.221:543.9
COBISS.SI-ID:
3645304
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
3753
Število prenosov:
365
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Layer-pie of the region Prekmurje ("Prekmurska gibanica") and wine : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
layer-pie of the region Prekmurje
,
prekmurska gibanica
,
gastronomy
,
combining foods and drinks
,
Slovene national foods
,
wines
,
Sweet Muscat
,
Chardonnay
,
Traminer
,
Pinot Gris
,
Welsch Riesling
,
Sauvignon
,
chemical composition
,
sensory properties
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj