izpis_h1_title_alt

Prekmurska gibanica in vino : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Rogina, Marjeta (Avtor), ID Žlender, Božidar (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Wondra, Mojmir (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (630,25 KB)
MD5: 949594A7E2DAC566F9A5242D65EA8063
PID: 20.500.12556/rul/3e2445aa-0244-4995-9108-2255a3952a0b

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:prekmurska gibanica, gastronomija, kombiniranje jedi in pijač, slovenske nacionalne jedi, vino, sladki muškat, chardonnay, traminec, sivi pinot, laški rizling, sauvignon, kemijska sestava, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Rogina]
Leto izida:2009
Št. strani:X, 77 f.
PID:20.500.12556/RUL-1302 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:641.85+663.221:543.9
COBISS.SI-ID:3645304 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:3245
Število prenosov:333
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Layer-pie of the region Prekmurje ("Prekmurska gibanica") and wine : graduation thesis, university studies
Ključne besede:layer-pie of the region Prekmurje, prekmurska gibanica, gastronomy, combining foods and drinks, Slovene national foods, wines, Sweet Muscat, Chardonnay, Traminer, Pinot Gris, Welsch Riesling, Sauvignon, chemical composition, sensory properties

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj