Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Antioksidativna učinkovitost ekstraktov fenolnih spojin iz pogač oljne ogrščice in lanu : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Gorgiev, Marko
(
Avtor
),
ID
Abramovič, Helena
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Abram, Veronika
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(813,31 KB)
MD5: 5DBCC620E66E81959E6BAD66FD82ADC1
PID:
20.500.12556/rul/0256fb6d-f1c7-498c-99e6-eac9342c5b6f
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
oljne pogače
,
oljna ogrščica
,
Brassica napus
,
lan
,
Linum usitatissimum
,
ekstrakti oljnih pogač
,
fenolne spojine
,
antioksidativna aktivnost
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[M. Gorgiev]
Leto izida:
2009
Št. strani:
X, 53 f.
PID:
20.500.12556/RUL-1286
UDK:
547.56+577.1:633.85
COBISS.SI-ID:
3590520
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
2119
Število prenosov:
322
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Antioxidant activity of phenolic compounds from rapeseed and flaxseed press cakes : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
press cakes
,
rapeseed
,
Brassica napus
,
flaxseed
,
Linum usitatissimum
,
press cakes extracts
,
phenolic compounds
,
antioxidat activity
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj