Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv kvasovk na sestavo hlapnih spojin v spontano kisanih testih : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Redek, Tomaž
(
Avtor
),
ID
Plestenjak, Andrej
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Jamnik, Polona
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,51 MB)
MD5: 4BD9CBB6F88BC83486B8F8EC15EBA0A4
PID:
20.500.12556/rul/3857ebb0-f043-4bb3-a63c-83b3d2f96c68
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
pekarstvo
,
testo
,
vzhajanje testa
,
kisla testa
,
fermentacija testa
,
mlečnokislinske bakterije
,
kvasovke
,
hlapne spojine
,
sekundarni metaboliti
,
ocetna kislina
,
diacetil
,
3-hidroksi-2-butanon
,
pH vrednost
,
aroma kruha
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[T. Redek]
Leto izida:
2009
Št. strani:
IX, 41 f.
PID:
20.500.12556/RUL-1285
UDK:
664.654:543.645
COBISS.SI-ID:
3590264
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
3339
Število prenosov:
394
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Influence of yeasts on composition of volatile compounds in spontaneous acidificated sourdough
Ključne besede:
breadmaking
,
dough
,
rising dough
,
sourdough
,
dough fermentation
,
lactic acid bacteria
,
yeasts
,
volatile compounds
,
secondary metabolites
,
acetic acid
,
diacetyl
,
3-hydroxy-2-butanone
,
pH value
,
bread aroma
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj