Podrobno

Vpliv kvasovk na sestavo hlapnih spojin v spontano kisanih testih : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Redek, Tomaž (Avtor), ID Plestenjak, Andrej (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Jamnik, Polona (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,51 MB)
MD5: 4BD9CBB6F88BC83486B8F8EC15EBA0A4
PID: 20.500.12556/rul/3857ebb0-f043-4bb3-a63c-83b3d2f96c68

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:pekarstvo, testo, vzhajanje testa, kisla testa, fermentacija testa, mlečnokislinske bakterije, kvasovke, hlapne spojine, sekundarni metaboliti, ocetna kislina, diacetil, 3-hidroksi-2-butanon, pH vrednost, aroma kruha
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[T. Redek]
Leto izida:2009
Št. strani:IX, 41 f.
PID:20.500.12556/RUL-1285 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:664.654:543.645
COBISS.SI-ID:3590264 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:3631
Število prenosov:406
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
REDEK, Tomaž, 2009, Vpliv kvasovk na sestavo hlapnih spojin v spontano kisanih testih : diplomsko delo, univerzitetni študij [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : T. Redek. [Dostopano 1 maj 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=1285
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Influence of yeasts on composition of volatile compounds in spontaneous acidificated sourdough
Ključne besede:breadmaking, dough, rising dough, sourdough, dough fermentation, lactic acid bacteria, yeasts, volatile compounds, secondary metabolites, acetic acid, diacetyl, 3-hydroxy-2-butanone, pH value, bread aroma

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Privatizacija v Makedoniji
  2. Latinskoameriške države
  3. Zahod vs. Vzhod
  4. Strategija tehnološkega razvoja Rusije
  5. Trajnostni razvoj in gospodarstvo
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Business cycles in a transition economy
  2. Vloga projekta ABT-S v kitajskem izobraževalnem sistemu
  3. Key sector analysis
  4. Tehnologija kot proizvodni dejavnik v mednarodnem merilu

Nazaj