Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Ocena zaužite količine kuhinjske soli iz kupljenih živil : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Vertnik, Lidija
(
Avtor
),
ID
Golob, Terezija
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Hlastan-Ribič, Cirila
(
Komentor
),
ID
Simčič, Marjan
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(742,69 KB)
MD5: A7E5F63D0561F26FC88733A24945ABA0
PID:
20.500.12556/rul/35bc8eee-4844-432d-9b5e-561cb6c2e868
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
živila
,
slanost živil
,
vsebnost natrija
,
sol
,
vnos kuhinjske soli
,
kupljena živila
,
predelana živila
,
hitra hrana
,
dejavnik tveganja
,
kronične bolezni
,
visok krvni tlak
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[L. Vertnik]
Leto izida:
2008
Št. strani:
XI, 54 f.
PID:
20.500.12556/RUL-1282
UDK:
641.1:664.41:546.33
COBISS.SI-ID:
3556472
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
2584
Število prenosov:
511
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Estimation of salt intake from foods bought in stores : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
foodstuffs
,
saltiness of food
,
content of sodium
,
salt
,
salt consumption
,
bought food
,
processed food
,
fast food
,
risk factor
,
cronic disease
,
raised blood pressure
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj