Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv dodanega koencima Q10 v krmo piščancev na njegovo vsebnost v mesu : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Penko, Ana
(
Avtor
),
ID
Žlender, Božidar
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Polak, Tomaž
(
Komentor
),
ID
Abramovič, Helena
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,04 MB)
MD5: 08CAE2740DD8FF8FDF5FE42A6B975135
PID:
20.500.12556/rul/46d03789-5103-4e14-b5f6-b3e1e18018a2
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
koencimi
,
koencim Q10
,
piščančje meso
,
piščančja prsa
,
piščančja bedra
,
piščančja krila
,
krma obogatena s koencimom Q10
,
holesterol
,
maščobne kisline
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[A. Penko]
Leto izida:
2008
Št. strani:
IX, 72 f.
PID:
20.500.12556/RUL-1277
UDK:
637.54+636.085:577.161.6:543.635.3
COBISS.SI-ID:
3545464
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
2104
Število prenosov:
379
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Effect of added coenzyme Q10 in chicken feed on its content in meat : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
coenzymes
,
coenzyme Q10
,
chicken meat
,
chicken breast
,
chicken thigh
,
chicken wing
,
coenzyme Q10 enriched feed
,
cholesterol
,
fatty acids
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj