Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv dodatka sladne moke na kakovost pšeničnih kruhov : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Slemenšek, Vesna
(
Avtor
),
ID
Plestenjak, Andrej
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Golob, Terezija
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(2,26 MB)
MD5: E2BABB28FA2DE103D728D736B7C14C6A
PID:
20.500.12556/rul/d9081efe-c9ca-48a6-9c27-d4a25ea87a57
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
pekovski izdelki
,
kruh
,
pšenični kruh
,
aditivi
,
pekovski aditivi
,
encimi
,
sladna moka
,
staranje kruha
,
specifični volumen kruha
,
trdota kruha
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[V. Slemenšek]
Leto izida:
2008
Št. strani:
IX, 49 f.
PID:
20.500.12556/RUL-1261
UDK:
664.64.016:664.641.12:664.644.5
COBISS.SI-ID:
3466104
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
2536
Število prenosov:
501
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
The influence of malt flour addition on quality of wheat bread : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
bakery products
,
bread
,
wheat bread
,
additives
,
bakery additives
,
enzymes
,
malt flour
,
bread staling
,
specific volume of bread
,
hardness of bread
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj