izpis_h1_title_alt

Karakterizacija slovenskega lipovega, smrekovega, hojevega in gozdnega medu : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Lilek, Nataša (Avtor), ID Golob, Terezija (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Vidrih, Rajko (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (478,84 KB)
MD5: 05BE648450F13B5A4CC05304768600A3
PID: 20.500.12556/rul/79b8bea7-6091-4090-900f-59b9066358c3

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:med, slovenski med, lipov med, smrekov med, hojev med, gozdni med, vsebnost vode, vsebnost saharoze, vsebnost skupnih kislin, vsebnost prostih kislin, vsebnost laktonov, vrednost pH, diastazno število, specifična električna prevodnost, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[N. Lilek]
Leto izida:2008
Št. strani:X, 49 f.
PID:20.500.12556/RUL-1255-91d31dd0-a279-b9be-da11-9c41e4fe3615 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:638.162:638.165.8(043)=163.6
COBISS.SI-ID:3464568 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:3773
Število prenosov:444
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Characterization of Slovenian lime, spruce, fir and forest honey : graduation thesis, university studies
Ključne besede:honeys, Slovenian honeys, lime honey, spruce honey, fir honey, forest honeys, content of water, content of sucrose, content of total acids, content of free acids, content of lactones, pH value, diastase number, electrical conductivity, sensory properties

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj