izpis_h1_title_alt

Obstojnost vakuumsko pakirnega kuhanega sira : diplomsko delo, visokošolski strokovni študij
ID Runtič, Urša (Avtor), ID Čanžek Majhenič, Andreja (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Perko, Bogdan (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (870,48 KB)
MD5: 940DDB57AF392F9BB546037AED40E4B2

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mlečni izdelki, siri, kuhani siri, obstojnost, pakiranje, vakuumsko pakiranje, Slovenija, diplomske naloge
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[U. Runtič]
Leto izida:2013
Št. strani:IX, 32 f.
PID:20.500.12556/RUL-123986 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.3(043.2)=163.6
COBISS.SI-ID:3219336 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:20.12.2020
Število ogledov:926
Število prenosov:85
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Stability of vacuum-packed cooked cheese : graduation thesis, higher professional studies

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj