Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Obstojnost vakuumsko pakirnega kuhanega sira : diplomsko delo, visokošolski strokovni študij
ID
Runtič, Urša
(
Avtor
),
ID
Čanžek Majhenič, Andreja
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Perko, Bogdan
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(870,48 KB)
MD5: 940DDB57AF392F9BB546037AED40E4B2
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
mlečni izdelki
,
siri
,
kuhani siri
,
obstojnost
,
pakiranje
,
vakuumsko pakiranje
,
Slovenija
,
diplomske naloge
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[U. Runtič]
Leto izida:
2013
Št. strani:
IX, 32 f.
PID:
20.500.12556/RUL-123986
UDK:
637.3(043.2)=163.6
COBISS.SI-ID:
3219336
Datum objave v RUL:
20.12.2020
Število ogledov:
926
Število prenosov:
85
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Stability of vacuum-packed cooked cheese : graduation thesis, higher professional studies
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj