Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Analiza dejavnikov, ki vplivajo na zmrziščno točko v mleku : magistrsko delo
ID
Prepadnik, Helena
(
Avtor
),
ID
Klopčič, Marija
(
Mentor
)
Več o mentorju...
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(2,45 MB)
MD5: E900247B1F25F8D71967E60B80579726
PDF - Priloga,
prenos
(6,79 KB)
MD5: 590C302AD5BEF1CE422745A13A1E1643
Opis: Popravki
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
govedo
,
krave molznice
,
mleko
,
sestava
,
zmrziščna točka
,
dejavniki
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[H. Prepadnik]
Leto izida:
2016
Št. strani:
XIII, 82, [8] f.
PID:
20.500.12556/RUL-123562
UDK:
636.2:637.1(043)=163.6
COBISS.SI-ID:
869751
Datum objave v RUL:
20.12.2020
Število ogledov:
1047
Število prenosov:
119
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Analysis of the factors that affect the freezing point of milk : M. Sc. thesis
Ključne besede:
cattle
,
dairy cows
,
milk
,
milk components
,
freezing point
,
factors
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj