izpis_h1_title_alt

Analiza dejavnikov, ki vplivajo na zmrziščno točko v mleku : magistrsko delo
ID Prepadnik, Helena (Avtor), ID Klopčič, Marija (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (2,45 MB)
MD5: E900247B1F25F8D71967E60B80579726
.pdfPDF - Priloga, prenos (6,79 KB)
MD5: 590C302AD5BEF1CE422745A13A1E1643
Opis: Popravki

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:govedo, krave molznice, mleko, sestava, zmrziščna točka, dejavniki
Vrsta gradiva:Magistrsko delo
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[H. Prepadnik]
Leto izida:2016
Št. strani:XIII, 82, [8] f.
PID:20.500.12556/RUL-123562 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:636.2:637.1(043)=163.6
COBISS.SI-ID:869751 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:20.12.2020
Število ogledov:700
Število prenosov:97
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Analysis of the factors that affect the freezing point of milk : M. Sc. thesis
Ključne besede:cattle, dairy cows, milk, milk components, freezing point, factors

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj